Home themasports.com (Αθλητισμός) Το… κατηγορητήριο για Σα Πίντο: Σπρωξίματα, κτυπήματα, μέχρι και αντιπαράθεση με οπαδό!

Το… κατηγορητήριο για Σα Πίντο: Σπρωξίματα, κτυπήματα, μέχρι και αντιπαράθεση με οπαδό!

Το… κατηγορητήριο για Σα Πίντο: Σπρωξίματα, κτυπήματα, μέχρι και αντιπαράθεση με οπαδό!

Η ΚΟΠ ανακοίνωσε πως η απόφαση για την επιβολή ποινής στον Σα Πίντο αναβλήθηκε για την Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου χωρίς να δίνεται περαιτέρω εξήγηση.


Εντούτοις στην ανακοίνωση για τις αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή δημοσιεύεται το… κατηγορητήριο για Σα Πίντο και όσα έγραψε ο ρεφ Νταβίντ Γκερσίνι για την συμπεριφορά του Πορτογάλου στο ματς με την Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

*Καταγγελία του διαιτητή GHERSINI DAVIDE κατά του DA SILVA SA PINTO RICARDO MANUEL, προπονητή του ΑΠΟΕΛ  που αποβλήθηκε γιατί στο ημίχρονο και καθώς κατευθύνονταν οι ομάδες και οι διαιτητές στα αποδυτήρια και μετά από έντονες διαμαρτυρίες κατευθύνθηκε προς τον τέταρτο διαιτητή Δημήτρη Κουμή σπρώχνοντας τον στον ώμο μιλώντας του έντονα και επιθετικά στην γλώσσα του και περαιτέρω εισερχόμενος στον αγωνιστικό χώρο ήρθε σε αντιπαράθεση με τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας και ακολούθως κτύπησε δύο φορές τον βοηθό προπονητή της αντίπαλης ομάδας και μετά το τέλος της δημοσιογραφικής διάσκεψης,

Διαβάστε περισσότερα