Home riknews.com.cy (Κύπρος) Υπουργός Παιδείας: Επικαιροποιημένο πρωτόκολλο για διαχείριση κρίσεων στα σχολεία

Υπουργός Παιδείας: Επικαιροποιημένο πρωτόκολλο για διαχείριση κρίσεων στα σχολεία

Υπουργός Παιδείας: Επικαιροποιημένο πρωτόκολλο για διαχείριση κρίσεων στα σχολεία

«Εντός των ημερών θα έχουμε επικαιροποιημένο πρωτόκολλο για την διαχείριση κρίσεων στα σχολεία με την βοήθεια της Αστυνομίας», δήλωσε η υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, μετά την συνάντηση που είχε στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και την ΟΕΛΜΕΚ.


Απαντώντας σε ερώτηση για τη διαχείριση του περιστατικού με το απειλητικό μέιλ που εστάλη στα σχολεία την περασμένη Παρασκευή, η κυρία Μιχαηλίδου συνεχάρη τις διευθύνσεις των σχολείων, οι οποίες – όπως είπε – στην μεγάλη τους πλειονότητα έδρασαν με ψυχραιμία και ακολούθησαν το πρωτόκολλο, το οποίο επικαιροποιήθηκε και ανακοινώθηκε πριν από έναν χρόνο.

«Το πρωτόκολλο δεν ετοιμάζεται από το Υπουργείο Παιδείας», διευκρίνησε η Υπουργός, εξηγώντας ότι αυτό ετοιμάζεται σε πλήρη συνεργασία με την Αστυνομία και την Πολιτική Άμυνα.

«Κυρίως, μας ενδιαφέρει να δράσουμε καλύτερα με την χρήση της τεχνολογίας, ενημερώνοντας γονείς και συνεργάτες μας», είπε η υπουργός, υποδεικνύοντας ότι ακόμα και μέσα από αυτήν την κατάσταση υπάρχει περιθώριο βελτίωσης.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ / ΚΥΠΕ

ΚΩΣ / ΑΚΩ

Τελευταία Ενημέρωση: 20 Μαΐου 2024 – 17:48

https://news.rik.cy/article/2024/5/20/upourgos-paideias-epikairopoiemeno-protokollo-gia-diakheirise-kriseon-sta-skholeia-8817214/

Διαβάστε περισσότερα