Home riknews.com.cy (Κύπρος) Υπουργός Εσωτερικών: Νέα ολιστική στεγαστική πολιτική της Κυβέρνησης εντός των ημερών (Βίντεο)

Υπουργός Εσωτερικών: Νέα ολιστική στεγαστική πολιτική της Κυβέρνησης εντός των ημερών (Βίντεο)

Υπουργός Εσωτερικών: Νέα ολιστική στεγαστική πολιτική της Κυβέρνησης εντός των ημερών (Βίντεο)

Η Κυβέρνηση θα ανακοινώσει τη νέα ολιστική, στεγαστική πολιτική της, στις αρχές της μεθεπόμενης εβδομάδας, δήλωσε ο Υπουργός Εσωτερικών.


Ο Κωνσταντίνος Ιωάννου, ο οποίος ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή του ΡΙΚ “Από Μέρα σε Μέρα”, δήλωσε ότι το πακέτο των μέτρων θα οριστικοποιηθεί ύστερα από συνάντηση που θα έχει με τον Υπουργό Οικονομικών.

Αναφορικά με τη διαχείριση των τουρκοκυπριακών περιουσιών, ο Κωνσταντίνος Ιωάννου είπε πως το Υπουργείο έχει αρχίσει ελέγχους σε περίπου 4.000 εμπορικά ακίνητα και ήδη έχουν ελεγχθεί γύρω στα 650.

Ανέφερε ότι δεν είναι εύκολη η διαδικασία ελέγχου, καθώς περίπου 25 υπηρεσιακοί πρέπει να διαχειριστούν 22.000 συμβάσεις και περιουσία αξίας 6 δισεκατομμυρίων, και μάλιστα με ένα απαρχαιωμένο μηχανογραφικό σύστημα.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΑΚΩ/ΜΧ

https://rik-news.eu.aldryn.io/article/2023/10/4/upourgos-esoterikon-nea-olistike-stegastike-politike-tes-kuberneses-entos-ton-emeron-binteo/

Διαβάστε περισσότερα