Home riknews.com.cy (Κύπρος) Τμήμα Μετεωρολογίας- 2ο Δελτίο Καιρού 9/4/24

Τμήμα Μετεωρολογίας- 2ο Δελτίο Καιρού 9/4/24

Τμήμα Μετεωρολογίας- 2ο Δελτίο Καιρού 9/4/24

Σύστημα χαμηλής πίεσης με κέντρο νότια της Κύπρου, θα επηρεάζει το νησί μέχρι και απόψε, ενώ σταδιακά, κινείται προς τα ανατολικά και απομακρύνεται.


Το απόγευμα, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα αναμένεται να πέσει χαλάζι. Από αργά το απόγευμα και μετά, θα υπάρχει βαθμιαία βελτίωση του καιρού. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και στα δυτικά δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι και παροδικά στα παράλια μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ, ωστόσο σε καταιγίδα, ενδέχεται να μεταβάλλονται και να ενισχύονται. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη.

Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει μερικώς συννεφιασμένος και κατά τόπους παροδικά συννεφιασμένος, ενώ στα παράλια, ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά ενδέχεται να σχηματιστεί παγετός.

ΜΧ

Διαβάστε περισσότερα