Home riknews.com.cy (Κύπρος) Τμήμα Μετεωρολογίας-2ο Δελτίο Καιρού 28/10/24

Τμήμα Μετεωρολογίας-2ο Δελτίο Καιρού 28/10/24

Τμήμα Μετεωρολογίας-2ο Δελτίο Καιρού 28/10/24

Χαλαρή βαροβαθμίδα επηρεάζει παροδικά την περιοχή.


Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν θαλάσσιοι ασθενείς 3 και παροδικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν, αρχικά μεταβλητοί και αργότερα θαλάσσιοι, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια, και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Την Παρασκευή αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές.

Από το απόγευμα της Πέμπτης, στην ατμόσφαιρα πιθανό να παρατηρείται σκόνη, κατά διαστήματα.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο και θα κυμαίνεται κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΠΓ

Τελευταία Ενημέρωση: 28 Οκτωβρίου 2024 – 11:05

https://news.rik.cy/article/2024/10/28/tmema-meteorologias-2o-deltio-kairou-281024/

Διαβάστε περισσότερα