Home riknews.com.cy (Κύπρος) Τμήμα Μετεωρολογίας-2ο Δελτίο Καιρού 25/10/24

Τμήμα Μετεωρολογίας-2ο Δελτίο Καιρού 25/10/24

Τμήμα Μετεωρολογίας-2ο Δελτίο Καιρού 25/10/24

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.


Το απόγευμα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και στα δυτικά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι στο μεγαλύτερο μέρος του νησιού θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί και στα δυτικά το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι και παροδικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο παροδικά στα βόρεια και στα ανατολικά θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα αλλά και την Τρίτη, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία μέχρι την Τρίτη, δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να συνεχίσει να κυμαίνεται κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές της εποχής.

ΠΓ

Τελευταία Ενημέρωση: 25 Οκτωβρίου 2024 – 11:15

https://news.rik.cy/article/2024/10/25/tmema-meteorologias-2o-deltio-kairou-251024/

Διαβάστε περισσότερα