Home riknews.com.cy (Κύπρος) Τμήμα Μετεωρολογίας – 2ο Δελτίο Καιρού 24/09/24

Τμήμα Μετεωρολογίας – 2ο Δελτίο Καιρού 24/09/24

Τμήμα Μετεωρολογίας – 2ο Δελτίο Καιρού 24/09/24

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.


Το απόγευμα, στις πλείστες περιοχές ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με αυξημένες τοπικές νεφώσεις, ωστόσο στα ορεινά, στο εσωτερικό αλλά και στα ανατολικά, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και πιθανό και μεμονωμένη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά καταβατικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα παραμείνει ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ενώ κατά τόπους θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα παράλια και γύρω στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή αλλά και το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία μέχρι το Σάββατο, θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές της εποχής.

ΠΓ

Τελευταία Ενημέρωση: 24 Σεπτεμβρίου 2024 – 11:16

https://news.rik.cy/article/2024/9/24/tmema-meteorologias-2o-deltio-kairou-240924/

Διαβάστε περισσότερα