Home riknews.com.cy (Κύπρος) Τμήμα Μετεωρολογίας -2ο Δελτίο Καιρού 14/09/24

Τμήμα Μετεωρολογίας -2ο Δελτίο Καιρού 14/09/24

Τμήμα Μετεωρολογίας -2ο Δελτίο Καιρού 14/09/24

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.


Το απόγευμα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι και τοπικά ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ αλλά παροδικά στα νοτιοδυτικά παράλια μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και αργότερα τοπικά στα δυτικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι στα νότια και τα ανατολικά λίγο ταραγμένη, αλλά στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι μέχρι ταραγμένη, για να καταστεί σταδιακά ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα πέσει στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 26 στα δυτικά παράλια, στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα δυτικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ για να καταστούν αργότερα ισχυροί και τοπικά μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι στα δυτικά και τα βόρεια ταραγμένη, ενώ στα νότια και τα ανατολικά θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη για να καταστεί αργότερα μέχρι ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, στους 30 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο και θα παραμείνει κοντά ή λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

MX

Τελευταία Ενημέρωση: 14 Σεπτεμβρίου 2024 – 11:07

https://news.rik.cy/article/2024/9/14/tmema-meteorologias-2o-deltio-kairou-140924/

Διαβάστε περισσότερα