Home riknews.com.cy (Κύπρος) Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίο Καιρού 28/10/24

Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίο Καιρού 28/10/24

Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίο Καιρού 28/10/24

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.


Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και στα δυτικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο παροδικά στα ανατολικά και τα βόρεια θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 26 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα στραφούν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, την Τετάρτη αλλά και την Πέμπτη, ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κυρίως αίθριος.

Την Τετάρτη αλλά και την Πέμπτη, παροδικά θα παρατηρούνται ψηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία μέχρι την Πέμπτη, δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να συνεχίσει να κυμαίνεται κοντά και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές της εποχής.

ΠΓ

Τελευταία Ενημέρωση: 28 Οκτωβρίου 2024 – 05:25

https://news.rik.cy/article/2024/10/28/tmema-meteorologias-1o-deltio-kairou-281024/

Διαβάστε περισσότερα