Home riknews.com.cy (Κύπρος) Τιμή στο σεφ Αντρέα Μαυρομμάτη από την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας

Τιμή στο σεφ Αντρέα Μαυρομμάτη από την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας

Τιμή στο σεφ Αντρέα Μαυρομμάτη από την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας

Στον κύπριο σεφ, Αντρέα Μαυρομμάτη, απονεμήθηκε χθες βράδυ, από την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, σε ειδική τελετή στην Ακαδημία Αθηνών, το βραβείο Γαστρονομίας του Δικτύου Ελλήνων Βρυξελλών “Αργώ”.


Μιλώντας κατά την τελετή η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας τόνισε ότι με τα βραβεία Αργώ απονέμεται τιμή σε εκλεκτούς ‘Ελληνες, που ξεκίνησαν, ως σύγχρονοι Αργοναύτες, το ταξίδι τους προς τον κόσμο και προς την γνώση, για να εξερευνήσουν πεδία της επιστήμης, της τέχνης, της επιχειρηματικότητας, του υλικού πολιτισμού, του αθλητισμού. “Αναγνωρίζουμε”, είπε, “τον μόχθο, την επινοητικότητα, την προσφορά τους, αλλά και τη συμβολή τους, άμεση και έμμεση, στην πρόοδο και την ανάπτυξη”.

Η κυρία Σακελλαροπούλου συνεχάρη όλους όσοι βραβεύτηκαν και τον καθένα ξεχωριστά και τόνισε ότι όλοι “ξανοίχτηκαν στο πέλαγος του διεθνούς ανταγωνισμού με αισιοδοξία και τόλμη, μετατρέποντας τις δυσκολίες σε ευκαιρίες και εξελίσσοντάς τις σε θριάμβους” και έγιναν, με το παράδειγμα τους, πηγή έμπνευσης για τους νέους και ελπίδας για όλους .

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΠΑΧ/ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 24 Οκτωβρίου 2024 – 10:07

https://news.rik.cy/article/2024/10/24/time-sto-seph-antrea-maurommate-apo-ten-proedro-tes-ellenikes-demokratias/

Διαβάστε περισσότερα