Home riknews.com.cy (Κύπρος) Συνεχίζεται η αντιπαράθεση Κυβέρνησης – ΔΗΣΥ

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση Κυβέρνησης – ΔΗΣΥ

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση Κυβέρνησης – ΔΗΣΥ

Συνέχεια δόθηκε σήμερα μέσα από το Τρίτο, στην αντιπαράθεση κυβέρνησης και ΔΗΣΥ, μετά την ανοιχτή επιστολή της προέδρου του ΔΗΣΥ προς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.


Ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος , Γιάννης Αντωνίου, επεσήμανε τέσσερα σημεία σε σχέση με την επιστολή της Αννίτας Δημητρίου.

Θέμα πολιτικής δεοντολογίας καθώς η κυρία Δημητρίου ήταν και Προεδρεύουσα της Δημοκρατίας, ζήτημα χρονικής συγκυρίας καθώς η επιστολή εστάλη παραμονές κατάθεσης της έκθεσης Ολγκίν, ζήτημα επί της ουσίας διότι εντός του Εθνικού Συμβουλίου ο Πρόεδρος είχε ζητήσει απόψεις για το θέμα των οδοφραγμάτων και, τέλος, θέμα πολιτικής ασυνέπειας καθώς με την επιστολή της η κυρίας Δημητρίου δημοσιοποιούσε εμπιστευτικές πληροφορίες όπως αυτές για τα ευρωτουρκικά.

Απαντώντας ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ Ονούφριος Κουλλά,εξέφρασε την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση δεν έχει συναίσθηση για το πού βρισκόμαστε και ότι δεν αντιλαμβανόταν τι έλεγαν η κυρία Μαρία Άνχελα Ολγκίν στην επιστολή της και ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ.

Για τα οδοφράγματα, ο κύριος Κουλλά είπε ότι η πρόταση του ΔΗΣΥ ήταν να ανοίξουν τουλάχιστον δύο οδοφράγματα και όχι μονομερώς ένα. Δεν λέμε να ανοίξει μόνο αυτό της Μιάς Μηλιάς, δήλωσε ο κύριος Κουλλά .

Εμείς είμαστε έτοιμοι να βάλουμε πλάτες , σε προσπάθειες που γίνονται προς την σωστή κατεύθυνση , δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΠΠ/ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 12 Ιουλίου 2024 – 10:15

https://news.rik.cy/article/2024/7/12/sunekhizetai-e-antiparathese-kuberneses-desu/

Διαβάστε περισσότερα