Home riknews.com.cy (Κύπρος) Συνάντηση Προέδρου της Βουλής με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πριν από τη...

Συνάντηση Προέδρου της Βουλής με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πριν από τη σύσκεψη για την ακρίβεια

Συνάντηση Προέδρου της Βουλής με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πριν από τη σύσκεψη για την ακρίβεια

Συνάντηση στο Προεδρικό είχαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης και η Πρόεδρος της Βουλης, Αννίτα Δημητρίου, πριν από την ευρεία σύσκεψη των συνδικαλιστικών και κοινωνικών φορέων για τα μέτρα κατά της ακρίβειας.


Κατά την έναρξη της συνάντησης η κυρία Δημητρίου ανέφερε ότι “υπάρχει επικοινωνία μεταξύ Προέδρου της Βουλής και Προέδρου της Δημοκρατίας” και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης συμπλήρωσε: “ασχέτως του τι γράφεται και τι λέγεται”.

Μετά τη συνάντηση, η Πρόεδρος της Βουλής σημείωσε ότι “οι θεσμοί, οφείλουν να συναντιούνται και να ανταλλάσσουν απόψεις, θέτοντας επί τάπητος τη στρατηγική που χρειάζεται για προάσπιση των συμφερόντων της πατρίδας”.

Η κυρία Δημητρίου, είπε, ότι έγινε εφ’ όλης της ύλης συζήτησης για εσωτερικά ζητήματα και για το Κυπριακό.

Πρόσθεσε ότι ενόψει της αυριανής συνόδου του Εθνικού Συμβουλίου έτυχε ενημέρωσης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις εξελίξεις, ενώ τον ενημέρωσε για τις αποστολές της Βουλής, στο πλαίσιο της Κοινοβουλευτικής Διπλωματίας.

ΝΠ

https://news.rik.cy/article/2024/10/21/sunantese-proedrou-tes-boules-me-ton-proedro-tes-demokratias-prin-apo-te-suskepse-gia-ten-akribeia/

Διαβάστε περισσότερα