Home riknews.com.cy (Κύπρος) Στην Αθήνα αύριο ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Στην Αθήνα αύριο ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Στην Αθήνα αύριο ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Στην Αθήνα μεταβαίνει αύριο ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος την Πέμπτη θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη.


Σε γραπτή δήλωση, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, αναφέρει ότι αύριο στις 10 και 30 το πρωί, ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης και τα μέλη της κυπριακής αντιπροσωπείας, θα παραστούν στην εκδήλωση Μνήμης «Γιάννος Κρανιδιώτης: 25 χρόνια μετά, το όραμα παραμένει ζωντανό», που συνδιοργανώνουν η ΕΣΗΕΑ και η πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα.

Αύριο στις εννέα το βράδυ, ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα παρακολουθήσει συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, με τίτλο «Λαλώ σου’ πόψε λευτεριά! Οι καμπάνες θα ηχήσουν και πάλι…» που διοργανώνουν η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας σε συνεργασία με το Σωματείο «Δεν Λησμονώ», για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή και συνεχιζόμενη κατοχή της Κύπρου.

Η κατ’ ιδίαν συνάντηση του προέδρου Χριστοδουλίδη με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 11 το πρωί, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΠΑΓ/ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 17 Σεπτεμβρίου 2024 – 12:36

https://news.rik.cy/article/2024/9/17/sten-athena-aurio-o-proedros-khristodoulides/

Διαβάστε περισσότερα