Home riknews.com.cy (Κύπρος) Στην απόκρουση της επίθεσης με Drones από το Ιράν κατά του Ισραήλ...

Στην απόκρουση της επίθεσης με Drones από το Ιράν κατά του Ισραήλ έχουν εμπλακεί και αεροσκάφη από τις βρετανικές βάσεις στην Κύπρο

Στην απόκρουση της επίθεσης με Drones από το Ιράν κατά του Ισραήλ έχουν εμπλακεί και αεροσκάφη από τις βρετανικές βάσεις στην Κύπρο

Στην απόκρουση της επίθεσης με drones από το Ιράν κατά του Ισραήλ, έχουν εμπλακεί και βρετανικά μαχητικά αεροσκάφη, όπως μετέδωσε το Sky News.


Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας, Γκραντ Σαπς, γνωστοποίησε ότι πρόσθετα βρετανικά αεροσκάφη έχουν αναπτυχθεί στη Μέση Ανατολή.

Νωρίτερα, είχαν μεταδοθεί πληροφορίες περί απογείωσης μαχητικών της βασιλικής πολεμικής αεροπορίας και τουλάχιστον ενός αεροσκάφους εναέριου ανεφοδιασμού από τη βρετανική βάση στο Ακρωτήρι.

Ο κύριος Σαπς καταδίκασε τις επιθέσεις του Ιράν, λέγοντας ότι δεν ωφελούν κανέναν και υπονομεύουν περαιτέρω την περιφερειακή ασφάλεια.

Ο πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ ανέφερε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την ασφάλεια του Ισραήλ και όλων των περιφερειακών του εταίρων, περιλαμβανομένων της Ιορδανίας και του Ιράκ.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ , Θανάσης Γκαβός

ΜΒ/ΜΚ

https://news.rik.cy/article/2024/4/14/sten-apokrouse-tes-epitheses-me-drones-apo-to-iran-kata-tou-israel-ekhoun-emplakei-kai-aeroskaphe-apo-tis-bretanikes-baseis-sten-kupro/

Διαβάστε περισσότερα