Home riknews.com.cy (Κύπρος) Σκληροί χαρακτηρισμοί Τραμπ κατά της Κάμαλα Χάρις, στην συνάντησή του με τον...

Σκληροί χαρακτηρισμοί Τραμπ κατά της Κάμαλα Χάρις, στην συνάντησή του με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Νετανιάχου

Σκληροί χαρακτηρισμοί Τραμπ κατά της Κάμαλα Χάρις, στην συνάντησή του με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Νετανιάχου

Photo by Handout / Israeli Government Press Office / AFP


Ο υποψήφιος για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, καταφέρθηκε με σκληρούς χαρακτηρισμούς εναντίον των Δημοκρατικών αντιπάλων του, σε συνάντηση του με τον ισραηλινό πρωθυπουργό Βενιαμίν Νετανιάχου στη Φλόριντα.

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή ανίκανοι αποτελούν την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών.

“Αν νικήσουμε στις εκλογές”, πρόσθεσε, “τα πράγματα θα είναι πολύ απλά και όλα θα λυθούν πολύ γρήγορα”

Ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος προειδοποίησε ότι αν χάσει τις εκλογές, ο κόσμος θα αντιμετωπίσει μεγάλους πολέμους στην Μέση Ανατολή και, πιθανόν, τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.

Προχθές η αντίπαλος του Ντόναλντ Τραμπ, Κάμαλα Χάρις, δήλωσε ότι αυτό που έγινε στην Γάζα είναι συγκλονιστικό, με νεκρά παιδιά και απελπισμένους και πεινασμένους ανθρώπους που φεύγουν για να σωθούν.

Η Αμερικανίδα αντιπρόεδρος δήλωσε ότι ο κόσμος δεν μπορεί να αποστρέφει το βλέμμα από αυτές τις τραγωδίες και ότι η ίδια δεν θα σιωπά.

Ο Ντόναλντ Τραμπ απάντησε, χαρακτηρίζοντας την αντίπαλο του πολιτικό της ριζοσπαστικής αριστεράς και προσθέτοντας ότι οι αναφορές της δείχνουν έλλειψη σεβασμού προς το Ισραήλ.

Π.Χ. / Μ.Α.

Τελευταία Ενημέρωση: 27 Ιουλίου 2024 – 07:06

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

https://news.rik.cy/article/2024/7/27/skleroi-kharakterismoi-tramp-kata-tes-kamala-kharis-sten-sunantese-tou-me-ton-prothupourgo-tou-israel-netaniakhou/

Διαβάστε περισσότερα