Home riknews.com.cy (Κύπρος) Σειρά ερωτημάτων για τον “Κομμωτή” θέτει ο Στέφανος Στεφάνου προς τον Χαρτσιώτη

Σειρά ερωτημάτων για τον “Κομμωτή” θέτει ο Στέφανος Στεφάνου προς τον Χαρτσιώτη

Σειρά ερωτημάτων για τον “Κομμωτή” θέτει ο Στέφανος Στεφάνου προς τον Χαρτσιώτη

Επιστολή προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης απέστειλε, σήμερα, ο Γενικός Γραμματέας του Ακέλ, με πλήθος ερωτημάτων που προκύπτουν μετά την απόδραση του βαρυποινίτη Δώρου Θεοφάνους.


Αναφερόμενος σε δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Θεοφάνους τύγχανε προνομιακής μεταχείρισης και λάμβανε άδειες εξόδου από τις Κεντρικές Φυλακές κατά παράβαση των κανονισμών, ο κύριος Στεφάνου ρωτά τον Υπουργό από πότε ξεκίνησε ο Δώρος Θεοφάνους να λαμβάνει άδειες εξόδου, ποιος λάμβανε τις αποφάσεις και με ποια δικαιολογητικά.

Επιπλέον, αναφερόμενος σε δημοσιεύματα ότι ο Θεοφάνους διατηρούσε ερωτικό δεσμό με γυναίκα κρατούμενη, ο Γενικός Γραμματέας του Ακέλ ρωτά αν υπήρχαν συναντήσεις εντός των φυλακών με την κρατούμενη καθώς και αν η ίδια λάμβανε άδειες εξόδου, για ποιους λόγους και πού μεταφερόταν.

Ο Στέφανος Στεφάνου ζητά, επισης, απαντήσεις για την εκπαίδευση των δεσμοφυλάκων που συνόδευσαν τον ισοβίτη πριν από την απόδραση του και ρωτά αν υπάρχει πρωτόκολλο για τη συνοδεία βαρυποινιτών σε άδεια εξόδου.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΠΑΧ/ΑΚΩ

https://news.rik.cy/article/2024/10/5/seira-erotematon-gia-ton-kommote-thetei-o-stephanos-stephanou-pros-ton-khartsiote/

Διαβάστε περισσότερα