Home riknews.com.cy (Κύπρος) Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Ντροπιαστικές εικόνες , αυτοί που ευθύνονται θα πληρώσουν τις ζημιές

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Ντροπιαστικές εικόνες , αυτοί που ευθύνονται θα πληρώσουν τις ζημιές

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Ντροπιαστικές εικόνες , αυτοί που ευθύνονται θα πληρώσουν τις ζημιές

Για ντροπιαστικές εικόνες μίλησε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στα χθεσινοβραδινά επεισόδια που σημειώθηκαν στη Λεμεσό, κατά την εκδήλωση διαμαρτυρίας για το μεταναστευτικό.


Σημείωσε ότι, αυτοί οι οποίοι προκάλεσαν τις ζημιές, θα κληθούν να επωμιστούν και το οικονομικό κόστος.

Ερωτηθείς για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε η αστυνομία την εκδήλωση, απάντησε πως θα ενημερωθεί σχετικά από τον ίδιο τον Αρχηγό της Αστυνομίας και όσους ήταν υπεύθυνοι για την επιχείρηση.

Ξεκαθάρισε, ακόμη, ότι τα επεισόδια δεν έχουν καμία σχέση με την αντιμετώπιση του Μεταναστευτικού.

Αυτή την ώρα, βρίσκεται σε εξέλιξη σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο, για τα χθεσινά επεισόδια, την οποία συγκάλεσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Συμμετέχουν οι υπουργοί Δικαιοσύνης και Εσωτερικών, ο Γενικός και ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, ο Αρχηγός και ο υπαρχηγός Αστυνομίας και ο αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού.

Ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης προέβη στις δηλώσεις, στο περιθώριο του εθνικού μνημοσύνου του ήρωα Μιχαλάκη Παρίδη, στη Βάβλα.

ΙΝ

Τελευταία Ενημέρωση: 02 Σεπτεμβρίου 2023 – 11:05

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

https://rik-news.eu.aldryn.io/article/2023/9/2/proedros-khristodoulides-ntropiastikes-eikones-autoi-pou-euthunontai-tha-plerosoun-tis-zemies/

Διαβάστε περισσότερα