Home riknews.com.cy (Κύπρος) Πρόεδρος Χριστοδουλίδης – Νεα Υόρκη: Η ενότητα και η συλλογική δράση...

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης – Νεα Υόρκη: Η ενότητα και η συλλογική δράση αποτελεί το κλειδί μιας επιτυχούς διαχείρισης

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης – Νεα Υόρκη:  Η ενότητα και η συλλογική δράση αποτελεί το κλειδί μιας επιτυχούς διαχείρισης

Η ενότητα και η συλλογική δράση αποτελεί το κλειδί μιας επιτυχούς διαχείρισης, ανέφερε από τη Νέα Υόρκη ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι όλα τα κράτη επηρεάστηκαν από τις παγκόσμιες κρίσεις.


Σε χαιρετισμό του κατά τις εργασίες του Φόρουμ Υψηλού Επιπέδου των Ηνωμένων Εθνών για την Αειφόρο Ανάπτυξη, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι τα επόμενα επτά χρόνια θα αποτελέσουν μια δοκιμασία, κατά την οποία θα κριθούν οι δράσεις οι οποίες θα αποφασιστούν.

Ανέφερε πως παρά τις προσπάθειες, δεν έχουν επιτευχθεί οι στόχοι οι οποίοι είχαν τεθεί πριν από οκτώ χρόνια.

Επεσήμανε ότι για να εφαρμοστεί η ατζέντα του 2030, πρέπει να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά οι ανισότητες και η έλλειψη εμπιστοσύνης που υπάρχει εντός του πολυμερικού συστήματος.

Ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης υπογράμμισε ότι προς αυτήν την κατεύθυνση θα πρέπει να ληφθούν μέτρα, ώστε όλοι να ανακτήσουν την εμπιστοσύνη τους στο σύστημα, το οποίο εδράζεται στο διεθνές δίκαιο.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΜΒ /ΜΧ

https://rik-news.eu.aldryn.io/article/2023/9/20/proedros-khristodoulides-nea-uorke-e-enoteta-kai-e-sullogike-drase-apotelei-to-kleidi-mias-epitukhous-diakheirises-4980181/

Διαβάστε περισσότερα