Home riknews.com.cy (Κύπρος) Πρόεδρος: Η δουλειά της κυβέρνησης φέρνει αποτελέσματα στο εσωτερικό και στο...

Πρόεδρος: Η δουλειά της κυβέρνησης φέρνει αποτελέσματα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό

Πρόεδρος: Η δουλειά της κυβέρνησης  φέρνει αποτελέσματα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό

Η δουλειά της κυβέρνησης φέρνει αποτελέσματα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, σημείωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.


Σε αναφορές του κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης χαρακτήρισε πολύ σημαντική εξέλιξη την έναρξη, χθες, του στρατηγικού διαλόγου με τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Επισήμανε πως η συζήτηση επικεντρώθηκε σε πέντε τομείς, οι οποίοι αφορούν οριζόντια όλα τα Υπουργεία, σημειώνοντας ότι το υπουργείο Εξωτερικών έχει τη γενική εποπτεία.

Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανέφερε πως η Κυβέρνηση δεν επηρεάζεται από τις όποιες μεγαλόστομες δηλώσεις και ανέξοδες διακηρύξεις, και συνεχίζει με σοβαρότητα.

Αναφέρθηκε και στις προβλέψεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, καθώς και στα στοιχεία της Eurostat, τα οποία καταδεικνύουν μείωση του δείκτη δημοσίου χρέους.

Ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης τόνισε πως η σημαντική δουλειά φέρνει αποτελέσματα, τα οποία βοηθούν να υπάρξει στοχευμένη κοινωνική πολιτική, με ιδιαίτερη έμφαση στους τομείς της υγείας, της παιδείας και των κοινωνικών παροχών.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ, ΚΥΠΕ

ΦΙΛ/ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 24 Οκτωβρίου 2024 – 13:00

https://news.rik.cy/article/2024/10/24/proedros-e-douleia-tes-kuberneses-phernei-apotelesmata-sto-esoteriko-kai-sto-exoteriko/

Διαβάστε περισσότερα