Home riknews.com.cy (Κύπρος) Πρόεδρος ΔΗΣΥ: Υπέρτατο χρέος να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο Κυπριακό

Πρόεδρος ΔΗΣΥ: Υπέρτατο χρέος να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο Κυπριακό

Πρόεδρος ΔΗΣΥ: Υπέρτατο χρέος να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο Κυπριακό

Η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου, δήλωσε ότι η Νέα Δημοκρατία και ο Δημοκρατικός Συναγερμός βάζουν, πάντοτε και πάνω από όλα το καλό της πατρίδας και αντιτάσσουν τα κοινά τους οράματα, για υγιή πατριωτισμό και αταλάντευτη πίστη στις αρχές και αξίες της Ευρωπαϊκής Ενωσης και του δυτικού πολιτισμού, απέναντι σε κάθε μορφής λαϊκισμό και ακρότητα.


Σε ομιλία της στο 15ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ τόνισε ότι δυνατή Ελλάδα σημαίνει και δυνατή Κύπρο.

“Έχουμε υπέρτατο χρέος”, πρόσθεσε “παρά τις δυσκολίες και την αδιαλλαξία της ‘Αγκυρας, να είμαστε πανέτοιμοι με αποφασιστικότητα στην πρώτη γραμμή, ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, στο Κυπριακό, στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, με πολιτική ισότητα”.

Η Αννίτα Δημητρίου τόνισε ότι η λύση πρέπει να θα οδηγεί στη δημιουργία  ανεξάρτητου και κυριάρχου κράτους, απαλλαγμένου από εγγυητικά και επεμβατικά δικαιώματα και από την παρουσία ξένων στρατευμάτων.

ΠΧ/ΙΝ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Απριλίου 2024 – 16:17

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

https://news.rik.cy/article/2024/4/6/proedros-desu-upertato-khreos-na-petukhoume-to-kalutero-dunato-apotelesma-sto-kupriako-1992619/

Διαβάστε περισσότερα