Home riknews.com.cy (Κύπρος) Πρέσβης Κορνηλίου: Η Πρεσβεία της ΚΔ στο Ισραήλ θα παράσχει κάθε δυνατή...

Πρέσβης Κορνηλίου: Η Πρεσβεία της ΚΔ στο Ισραήλ θα παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια στους Κυπρίους (Video)

Πρέσβης Κορνηλίου: Η Πρεσβεία της ΚΔ στο Ισραήλ θα παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια στους Κυπρίους (Video)

Κάθε δυνατή βοήθεια θα παράσχει στους Κύπριους πολίτες στο Ισραήλ, με προτεραιότητα στους ασθενείς, η πρεσβεία της Κύπρου στο Τέλ Αβίβ.


Μιλώντας στην εκπομπή του ΡΙΚ, ” Απο Μέρα σε Μέρα”, ο πρέσβης Κορνήλιος Κορνηλίου δήλωσε ότι έχουν εντοπιστεί οι Κύπριοι που βρίσκονται εκεί για τουριστικούς ή άλλους λόγους, προσθέτοντας ότι υπάρχουν δυο γκρουπ προσκυνητών, εκ των οποίων το ένα κατάφερε να αποχωρήσει χθες, ενώ το δεύτερο, 15 άτομα, αναχωρεί απόψε για την Κύπρο. Ο κύριος Κορνηλίου είπε ότι άλλοι 15 Κύπριοι έχουν παρατείνει την παραμονή τους, κυρίως γιατί δεν βρίσκουν πτήση, μεταξύ αυτών και ο Μητροπολίτης Κιτίου.

Η Πρεσβεία, κατέληξε, είναι σε επαφή μαζί τους, επισημαίνοντας ότι σε περίπτωση που υπάρχει τερματισμός πτήσεων θα οργανωθεί ειδική πτήση επαναπατρισμού τους. Χαρακτηριστικό του κλίματος στο Τελ Αβίβ και της ανησυχίας πού επικρατεί παντού ,ήταν το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της παρουσίας του κυρίου Κορνηλίου στο “Από Μέρα σε Μέρα” ήχησαν ξανά οι σειρήνες , προτρέποντας σε καταφυγή σε ασφαλείς τοποθεσίες.

https://rik-news.eu.aldryn.io/article/2023/10/9/presbes-korneliou-e-presbeia-tes-kd-sto-israel-tha-paraskhei-kathe-dunate-boetheia-stous-kuprious-video/

Διαβάστε περισσότερα