Home riknews.com.cy (Κύπρος) Περιπολίες και έλεγχοι σε Χλώρακα και ευρύτερη περιοχή για πρόληψη εγκλήματος

Περιπολίες και έλεγχοι σε Χλώρακα και ευρύτερη περιοχή για πρόληψη εγκλήματος

Περιπολίες και έλεγχοι σε Χλώρακα και ευρύτερη περιοχή για πρόληψη εγκλήματος

Συντονισμένες επιχειρήσεις με περιπολίες και ελέγχους, στην επαρχία Πάφου, με έμφαση στις περιοχές Χλώρακας, Έμπας, και Τρεμιθούσας, πραγματοποίησε η αστυνομία, στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για την ασφάλεια και την πρόληψη του εγκλήματος.


Σύμφωνα με το Γραφείο του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας από χθες βράδυ μεχρι σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε στοχευμένη εκστρατεία της Αστυνομίας, για πρόληψη και καταπολέμηση του σοβαρού και οργανωμένου εγκλήματος στην επαρχία Πάφου με ιδιαίτερη έμφαση στις κοινότητες Έμπας, Χλώρακας και Τρεμιθούσας.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, ανακόπηκαν συνολικά 140 οδηγοί οχημάτων, τα οποία και ερευνήθηκαν.

Από τους ελέγχους που έγιναν, προέκυψαν 25 τροχαίες καταγγελίες, ενώ συνελήφθη ένα άτομο για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας , ένα άτομο γιατί εναντίον του εκκρεμούσαν εντάλματα προστίμου και μία σύλληψη για παράνομη κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Επίσης, για σκοπούς εξετάσεων κατακρατήθηκε ένα όχημα.

Επιπρόσθετα, συνεχίζει να λειτουργεί Κέντρο Χειρισμού Καταστάσεων Κρίσεως στην ΑΔΕ Πάφου.

Για τα πρόσφατα επεισόδια στη Χλώρακα και για την οχλαγωγία έχουν μέχρι στιγμής συλληφθεί 21 πρόσωπα που τελούν υπό κράτηση, ενώ καταζητούνται και άλλα.

ΙΝ

Τελευταία Ενημέρωση: 03 Σεπτεμβρίου 2023 – 10:37

Πηγή: ΚΥΠΕ

https://rik-news.eu.aldryn.io/article/2023/9/3/peripolies-kai-elegkhoi-se-khloraka-kai-eurutere-periokhe-gia-prolepse-egklematos/

Διαβάστε περισσότερα