Home riknews.com.cy (Κύπρος) Ο Υπουργός Οικονομικών καταθέτει το μεσημέρι τον πρώτο κρατικό προϋπολογισμό επί διακυβέρνησης...

Ο Υπουργός Οικονομικών καταθέτει το μεσημέρι τον πρώτο κρατικό προϋπολογισμό επί διακυβέρνησης Χριστοδουλίδη

Ο Υπουργός Οικονομικών καταθέτει το μεσημέρι τον πρώτο κρατικό προϋπολογισμό επί διακυβέρνησης Χριστοδουλίδη

Ο Υπουργός Οικονομικών, Μάκης Κεραυνός, καταθέτει το μεσημέρι στην πρόεδρο της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, τον πρώτο κρατικό προϋπολογισμό επί διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη.


Όπως έχει δηλώσει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, πρόκειται για πλεονασματικό προϋπολογισμό, ο οποίος μετουσιώνει τις βασικές αρχές του προγράμματος διακυβέρνησής του, σε υλοποιήσιμα έργα και μεταρρυθμίσεις, έχοντας τον άνθρωπο στο επίκεντρο όλων των πολιτικών.

Παράλληλα, έχει σημειώσει ότι δίδεται έμφαση στην πραγματική οικονομία, μέσα από αναπτυξιακές δαπάνες οι οποίες βελτιώνουν την ανταγωνιστικότητα και την παραγωγικότητα, καθώς και τις απολαβές των εργαζομένων, δημιουργώντας την ίδια στιγμή νέες ποιοτικές θέσεις εργασίας.

Η συζήτηση επί του κρατικού προϋπολογισμού του 2024 στην κοινοβουλευτική επιτροπή Οικονομικών, αρχίζει στις 23 Οκτωβρίου.

Η τριήμερη συζήτηση στην ολομέλεια του Σώματος, η οποία θα ολοκληρωθεί με την ψηφοφορία επί του κρατικού προϋπολογισμού, τοποθετείται περί τα μέσα Δεκεμβρίου.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΠΑΣ /ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 04 Οκτωβρίου 2023 – 06:39

https://rik-news.eu.aldryn.io/article/2023/10/4/o-upourgos-oikonomikon-katathetei-to-mesemeri-ton-proto-kratiko-proupologismo-epi-diakuberneses-khristodoulide-5212234/

Διαβάστε περισσότερα