Home riknews.com.cy (Κύπρος) Νικόλας Παπαδόπουλος: Η κυβερνητική πρόταση για τη διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων...

Νικόλας Παπαδόπουλος: Η κυβερνητική πρόταση για τη διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων είναι ισορροπημένη

Νικόλας Παπαδόπουλος: Η κυβερνητική πρόταση για τη διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων είναι ισορροπημένη

Η πρόταση της κυβέρνησης για τη διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων είναι ισορροπημένη και μπορεί να διαφυλάξει και την σταθερότητα του χρηματοπιστωτικού συστήματος, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος.


Μιλώντας στο Τρίτο, ο κύριος Παπαδόπουλος έκαμε ειδική αναφορά στο σχέδιο ενοίκιο έναντι δόσης και στην επαναπροκήρυξη του σχεδίου ΕΣΤΙΑ, με πιο χαλαρά κριτήρια.

Ανέφερε επίσης ότι το εν λόγω σχέδιο, πρέπει να είναι περισσότερο λειτουργικό, χωρίς γραφειοκρατία.

Είπε επίσης ότι η κοινοβουλευτική ομάδα του ΔΗΚΟ, έχει αποδεχθεί την κυβερνητική πρόταση.

Παράλληλα επισήμανε πως τα τραπεζικά ιδρύματα δεν θα προχωρήσουν σε εκποιήσεις τους επόμενους 2 με 3 μήνες, ως εκ τούτου, δίδεται περισσότερος χρόνος στη Βουλή για να ολοκληρώσει τη συζήτηση.

Αναφερόμενος στο κυπριακό, ο κύριος Παπαδόπουλος τόνισε ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναπτύσσει με επαφές την πρωτοβουλία του για ενεργότερη εμπλοκή της Ευρωπαϊκής Ένωσής.

Σημείωσε επίσης ότι, η Ευρωπαϊκή Ενωση έχει εργαλεία για να πιέσει την Τουρκία να συνεργαστεί.

ΝΠ

Τελευταία Ενημέρωση: 10 Ιουλίου 2023 – 09:34

Πηγή: ΚΥΠΕ

https://rik-news.eu.aldryn.io/article/2023/7/10/nikolas-papadopoulos-e-kubernetike-protase-gia-te-diakheirise-ton-me-exuperetoumenon-daneion-einai-isorropemene-5768600/

Διαβάστε περισσότερα