Home riknews.com.cy (Κύπρος) Νετανιάχου: Ιστορική καμπή η εξόντωση Νασράλα

Νετανιάχου: Ιστορική καμπή η εξόντωση Νασράλα

Νετανιάχου: Ιστορική καμπή η εξόντωση Νασράλα

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ χαρακτήρισε την εξόντωση του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, ως ιστορική καμπή, η οποία θα μπορούσε να αλλάξει την ισορροπία δυνάμεων στη Μέση Ανατολή, προειδοποιώντας, ωστόσο, τους συμπατριώτες του, πως έρχονται “δύσκολες μέρες”.


Τόνισε πως η εξουδετέρωση του Νασράλα ήταν ένα αναγκαίο βήμα για την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει το Τελ Αβίβ, στους οποίους περιλαμβάνεται και η επιστροφή των κατοίκων του βόρειου Ισραήλ, με ασφάλεια στις εστίες τους.

Ο Βενιαμίν Νετανιάχου υποστήριξε πως ο θάνατος του Χασάν Νασράλα θα επισπεύσει και την επιστροφή των ομήρων που κρατούνται στη Λωρίδα της Γάζας.

Υπογράμμισε, παράλληλα, την αποφασιστικότητά του, να συνεχίσει τον πόλεμο μέχρι την τελική επικράτηση. “Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να πλήττουμε τον εχθρό – εάν κάποιος έρθει να σε σκοτώσει, τότε σήκω και σκότωσέ τον πρώτος”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νετανιάχου.

Είπε, ακόμη, ότι με το θάνατο του ηγέτη της Χεζμπολάχ, το Ισραήλ “κανόνισε τους λογαριασμούς του”, μ’ έναν άνθρωπο ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τη δολοφονία αμέτρητων ισραηλινών και πολλών πολιτών άλλων χωρών, μεταξύ των οποίων εκατοντάδες αμερικανοί και δεκάδες γάλλοι.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΠΑΣ/ΠΓ

Τελευταία Ενημέρωση: 29 Σεπτεμβρίου 2024 – 05:46

https://news.rik.cy/article/2024/9/29/netaniakhou-istorike-kampe-e-exontose-nasrala/

Διαβάστε περισσότερα