Home riknews.com.cy (Κύπρος) Νέες προκλητικές ενέργειες στην περίκλειστη περιοχή της Αμμοχώστου

Νέες προκλητικές ενέργειες στην περίκλειστη περιοχή της Αμμοχώστου

Νέες προκλητικές ενέργειες στην περίκλειστη περιοχή της Αμμοχώστου

Νέες προκλητικές ενέργειες και δημιουργία τετελεσμένων επιχειρούν ψευδοκράτος και Τουρκία στην περίκλειστη περιοχή της Αμμοχώστου.


Η εφημερίδα «Γενί Μπακίς» επανέρχεται με νέες δηλώσεις Τούρκου επιχειρηματία, ο οποίος δεν κατονομάζεται αλλά ανακοινώνει ότι έχουν αρχίσει οι κρατήσεις για το 2025, σε ξενοδοχεία τα οποία αγόρασε στην περίκλειστη περιοχή της Αμμοχώστου.

Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας δηλώνει ότι αγόρασε τέσσερα ξενοδοχεία, 86 διαμερίσματα και 20 στρέμματα γης στην περίκλειστη Αμμόχωστο. Φέρεται να δήλωσε επίσης ότι άλλοι 29 ιδιοκτήτες ξενοδοχείων του υπέβαλαν προτάσεις για να αγοράσει τα ξενοδοχεία τους και ότι αυτός τις αξιολογεί.

Μιλώντας στην εφημερίδα, ο επιχειρηματίας υποστήριξε ότι σύντομα το Βαρώσι θα ζήσει τις παλιές του μέρες και δηλώνει ευτυχισμένος για την “θετική στάση” της Τουρκίας και του ψευδοκράτους σε αυτό το θέμα. Λόγω αυτής τους της στάσης, οι Τούρκοι επιχειρηματίες παίρνουν θάρρος και κάνουν επενδύσεις, ανέφερε.

Η εν λόγω εφημερίδα είχε φιλοξενήσει και στις 28 του περασμένου Απριλίου δηλώσεις του ίδιου επιχειρηματία -ο οποίος επίσης δεν κατονομάζονταν- αλλά υποστήριζε πως είχε αγοράσει τρία ξενοδοχεία τα: Golden Seaside, Aegean και Κλειώ.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ , Ραλλή Παπαγεωργίου

ΑΤ / Μ.Χ

Τελευταία Ενημέρωση: 18 Ιουλίου 2023 – 13:14

https://rik-news.eu.aldryn.io/article/2023/7/18/nees-prokletikes-energeies-sten-perikleiste-periokhe-tes-ammokhostou/

Διαβάστε περισσότερα