Home riknews.com.cy (Κύπρος) Νέες καταγγελίες από δυο ηλικιωμένες για απόσπαση χρημάτων και χρυσαφικών από...

Νέες καταγγελίες από δυο ηλικιωμένες για απόσπαση χρημάτων και χρυσαφικών από ψευδογιατρούς

Νέες καταγγελίες από δυο ηλικιωμένες  για απόσπαση χρημάτων και χρυσαφικών από ψευδογιατρούς


Νέες καταγγελίες από δυο ηλικιωμένες για απόσπαση χρημάτων και χρυσαφικών από ψευδογιατρούς

06 Οκτωβρίου 2023 – 12:46

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Οκτωβρίου 2023 – 12:46

Η Αστυνομία συστήνει εκ νέου προσοχή στο κοινό, μετά από νέες καταγγελίες υποθέσεων απάτης από πρόσωπα που ψευδώς παρουσιάζονται ως ιατροί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, οι δράστες επικοινωνούν τηλεφωνικά με πολίτες και τους ζητούν να πληρώσουν μεγάλα χρηματικά ποσά γιατί δήθεν κάποιο συγγενικό τους πρόσωπο έχει τραυματιστεί σε ατύχημα και επειγόντως χρειάζεται να τύχει χειρουργικής επέμβασης και ιατρικής περίθαλψης.

Οι ύποπτοι επικοινώνησαν τηλεφωνικά με δύο γυναίκες ηλικίας 79 και 80 ετών και τους ανάφεραν ότι είχαν τραυματιστεί σε ατύχημα οι δύο κόρες τους με αποτέλεσμα να τους αποσπάσουν χρυσαφικά και μεγάλα χρηματικά ποσά.

Η Αστυνομία απευθύνει εκ νέου έκκληση στο κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και να επικοινωνεί άμεσα με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τα επαρχιακά ΤΑΕ ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη, στον τηλεφωνικό Αριθμό 1460.

Δ.Κ./Ν.Π.

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Οκτωβρίου 2023 – 12:46

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

https://rik-news.eu.aldryn.io/article/2023/10/6/nees-kataggelies-apo-duo-elikiomenes-gia-apospase-khrematon-kai-khrusaphikon-apo-pseudogiatrous/

Διαβάστε περισσότερα