Home riknews.com.cy (Κύπρος) Λίβανος: Ενισχύονται εκτιμήσεις ότι είναι νεκρός ο διάδοχος του Νασράλα, Χασέμ Σαφιεντί

Λίβανος: Ενισχύονται εκτιμήσεις ότι είναι νεκρός ο διάδοχος του Νασράλα, Χασέμ Σαφιεντί

Λίβανος: Ενισχύονται εκτιμήσεις ότι είναι νεκρός ο διάδοχος του Νασράλα, Χασέμ Σαφιεντί

Πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι ο επικρατέστερος διάδοχος του Χασάν Νασράλα στην ηγεσία της Χεζμπολάχ, Χασέμ Σαφιεντίν, σκοτώθηκε σε χθεσινό ισραηλινό βομβαρδισμό, στα νότια προάστεια της Βηρυτού.


Σαουδαραβική εφημερία έγραψε σήμερα ότι ισραηλινές πηγές έχουν επιβεβαιώσει την είδηση. Ωστόσο, από το Ισραήλ δεν γίνεται οποιαδήποτε επίσημη αναφορά στο θέμα.

Το πρακτορείο Reuters μετέδωσε, το μεσημέρι, ότι τρεις πηγές ασφαλείας στο Λίβανο ανέφεραν στο πρακτορείο ότι, από την ώρα της επιδρομής δεν υπάρχει οποιαδήποτε επικοινωνία με τον Σαφιεντίμ.

Εικόνες που μεταδίδονται από το χώρο των βομβαρδισμών δείχνουν τεράστιο κρατήρα στην περιοχή, όπου σύμφωνα με τους Ισραηλινούς, βρισκόταν αρχηγείο των υπηρεσιών πληροφοριών της Χεζμπολάχ.

Οι αεροπορικοί βομβαρδισμοί που πραγματοποιεί από χθες το Ισραήλ κατά στόχων στα νότια προάστια της Βηρυτού, εμποδίζουν την πραγματοποίηση ερευνών από τα συνεργεία διάσωσης, στο χώρο της επιδρομής.

https://news.rik.cy/article/2024/10/5/libanos-eniskhuontai-ektimeseis-oti-einai-nekros-o-diadokhos-tou-nasrala-khasem-saphienti/

Διαβάστε περισσότερα