Home riknews.com.cy (Κύπρος) Λετυμπιώτης: H κυβέρνηση λαμβάνει αποφάσεις που εδράζονται σε μια συνετή οικονομική πολιτική

Λετυμπιώτης: H κυβέρνηση λαμβάνει αποφάσεις που εδράζονται σε μια συνετή οικονομική πολιτική

Λετυμπιώτης: H κυβέρνηση λαμβάνει αποφάσεις που εδράζονται σε μια συνετή οικονομική πολιτική

Η απόφαση του υπουργικού Συμβουλίου να παρατείνει μέχρι το τέλος Οκτωβρίου την επιδότηση της τιμής του ηλεκτρισμού για οικιακά, εμπορικά και βιομηχανικά υποστατικά, αποτελεί συνέχεια πολλών πακέτων μέτρων στήριξης εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, που είχε εξαγγείλει η κυβέρνηση, δήλωσε ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.


Σχολιάζοντας αντιδράσεις κομμάτων, είπε ότι οι ίδιες πολιτικές δυνάμεις που επικρίνουν την εν λόγω απόφαση, πέρσι το καλοκαίρι κατηγορούσαν την κυβέρνηση ότι δεν είχε συνεχίσει το εν λόγω μέτρο.

Ως προς την αξίωση κομμάτων για περισσότερα μέτρα στήριξης, τόνισε ότι η κυβέρνηση οφείλει να λειτουργεί με υπεύθυνο τρόπο και να διατηρήσει την πολύ καλή εικόνα της κυπριακής οικονομίας.

Σημείωσε επίσης ότι η κυβέρνηση δεν θα ασκήσει φλύαρη επιδοματική πολιτική, ούτε θα επιστρέψει σε παλιές πρακτικές που ακόμα μας στοιχειώνουν.

Αντιθέτως, πρόσθεσε, η κυβέρνηση λαμβάνει αποφάσεις που εδράζονται σε μια συνετή οικονομική πολιτική.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΠΑΓ/ΜΧ

https://news.rik.cy/article/2024/6/20/letumpiotes-h-kubernese-lambanei-apophaseis-pou-edrazontai-se-mia-sunete-oikonomike-politike/

Διαβάστε περισσότερα