Home riknews.com.cy (Κύπρος) Λετυμπιώτης: Αναμένουμε τα επόμενα βήματα από Αντόνιο Γκουτέρες – μετά και την...

Λετυμπιώτης: Αναμένουμε τα επόμενα βήματα από Αντόνιο Γκουτέρες – μετά και την άρνηση του Τατάρ

Λετυμπιώτης: Αναμένουμε τα επόμενα βήματα από Αντόνιο Γκουτέρες – μετά και την άρνηση του Τατάρ

Αναμένουμε από τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών τις επόμενες ενέργειες μετά και την άρνηση Τατάρ σε αυτή τη βολιδοσκόπηση για συνάντηση στις 13 Αυγούστου, δηλώνει  ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.


Μιλώντας στο Πρωϊνό Δρομολόγιο, ο κύριος Λετυμπιώτης σημείωσε ότι δεν  είναι η πρώτη άρνηση του κυρίου Τατάρ για μια παρόμοια συνάντηση ,είτε κοινωνικού χαρακτήρα όπως είχε προτείνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, είτε ακόμη και σε συνάντηση με την κυρία Ολγκίν.

Κάτω από αυτά τα δεδομένα, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο ο Γενικός Γραμματέας να αποστείλει προσκλήσεις για συνάντηση, όταν υπάρχει ήδη η δεδομένη άρνηση από τον Τατάρ, ο οποίος δεν άφησε κανένα περιθώριο αν δεν ικανοποιηθούν όλες οι απαιτήσεις του, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Ο κύριος Λετυμπιώτης, διευκρίνισε παράλληλα ότι η βολιδοσκόπηση προς τον Πρόεδρο με τη συγκεκριμένη  ημερομηνία, έγινε πριν λίγες εβδομάδες και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης  στη συνομιλία με τον Αντόνιο Γκουτέρες στις 26 Ιουλίου στο Παρίσι, είχε την ευκαιρία να συζητήσει αυτά τα θέματα.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ, Πρωινό Δρομολόγιο

ΠΠ/ΚΒ

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Αυγούστου 2024 – 08:43

https://news.rik.cy/article/2024/8/5/letumpiotes-anamenoume-ta-epomena-bemata-apo-antonio-gkouteres-meta-kai-ten-arnese-tou-tatar/

Διαβάστε περισσότερα