Home riknews.com.cy (Κύπρος) Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λευκωσία ενόψει παρέλασης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λευκωσία ενόψει παρέλασης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λευκωσία ενόψει παρέλασης

Στις απαραίτητες διευθετήσεις για την ασφάλεια του κοινού και την διευκόλυνση της τροχαίας κυκλοφορίας ανακοίνωσε πως έχει προβεί η Αστυνομία, λόγω των εορτασμών για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.


Λόγω της Δοξολογίας στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης και της παρέλασης, στην Λευκωσία, απαγορεύεται από τα μεσάνυχτα η στάθμευση όλων των οχημάτων, στον υπόγειο χώρο στάθμευσης παρά το κατάστημα «Τσαούσιη», στις οδούς Νικοκλέους και Λεύκωνος, παρά τον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης, στις Λεωφόρους Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, Ομήρου και Βύρωνος, στην οδό Μιχαλάκη Καραολή και στην Λεωφόρο Ευαγόρου.

Εξάλλου, από τις εννέα το πρωί, η τροχαία κίνηση θα διακοπεί στην Λεωφόρο Ομήρου, από την συμβολή της με την οδό Αιγύπτου μέχρι τη συμβολή της με την Πλατεία Ελευθερίας και στην Λεωφόρο Βύρωνος, από τα φώτα Μουσείου μέχρι τη συμβολή της με την Λεωφόρο Γρίβα Διγενή.

Επίσης, από τις εννιάμιση, η τροχαία κίνηση θα διακοπεί στον άξονα της παρέλασης, στις Λεωφόρους Βύρωνος και Ομήρου, Μιχαλάκη Καραολή και στην Λεωφόρο Δημοσθένη Σεβέρη από τα φώτα τροχαίας προς τη Λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου.

Η Αστυνομία προτρέπει το κοινό όπως συμμορφώνεται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι Αστυνομικών και διευκρινίζει ότι απαγορεύεται η χρήση μη επανδρωμένων αεροσκαφών «drone».

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΑΘΑ

Τελευταία Ενημέρωση: 25 Μαρτίου 2024 – 08:55

https://news.rik.cy/article/2024/3/25/kuklophoriakes-ruthmiseis-ste-leukosia-enopsei-parelases/

Διαβάστε περισσότερα