Home riknews.com.cy (Κύπρος) Κυκλοφοριακή συμφόρηση από τη διαμαρτυρία των οδηγών ταξί. Προειδοποιούν με νέες κινητοποιήσεις

Κυκλοφοριακή συμφόρηση από τη διαμαρτυρία των οδηγών ταξί. Προειδοποιούν με νέες κινητοποιήσεις

Κυκλοφοριακή συμφόρηση από τη διαμαρτυρία των οδηγών ταξί. Προειδοποιούν με νέες κινητοποιήσεις

Κυκλοφοριακή συμφόρηση στην πρωτεύουσα προκάλεσε η δίωρη διαμαρτυρία των οδηγών ταξί. Συγκεντρώθηκαν το πρωί στο ΓΣΠ και γύρω στις επτά και τριάντα έκλεισαν για μισή ώρα δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην είσοδο της Λευκωσίας.


Μιλώντας στο Τρίτο ο πρόεδρος του συνδέσμου Αστικών Ταξί Λευκωσίας, Χαράλαμπος Αυγούστου, είπε ότι στη διαμαρτυρία συμμετείχαν μόνο τριάντα ταξί συμβολικά ώστε να μειωθεί η ταλαιπωρία για τους οδηγούς.

Οι οδηγοί ταξί κατευθύνθηκαν στη συνέχεια προς στο προεδρικό μέγαρο και το υπουργείο Μεταφορών όπου επέδωσαν υπόμνημα με τα αιτήματά τους.

Στη Λεμεσό, οι οδηγοί ταξί συγκεντρώθηκαν στο Νέο Λιμάνι Λεμεσού και ακολούθως πορεύτηκαν σε δρόμους της πόλης. Στην Λάρνακα και την Πάφο κατήλθαν σε δίωρη στάση εργασίας στα αεροδρόμια.

Ο πρόεδρος της παγκύπριας ομοσπονδίας Οδηγών Αστικών Ταξί, Ντίνος Κωνσταντίνου, εξήγησε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί είναι η πειρατεία. Αναφερόμενος στο νομοσχέδιο το οποίο, όπως είπε, θα βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος, ο Ντίνος Κωνσταντίνου είπε ότι δεν κατατίθεται στη Βουλή λόγω κωλυσιεργίας των υπηρεσιών.

Οι οδηγοί ταξί, ζητούν να προχωρήσει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο και προειδοποιούν ότι σε αντίθετη περίπτωση θα επανέλθουν σε δεκαπέντε ημέρες με πιο δυναμικές κινητοποιήσεις.

Δ.Κ./Ε.Μ

Τελευταία Ενημέρωση: 02 Οκτωβρίου 2023 – 09:53

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

https://rik-news.eu.aldryn.io/article/2023/10/2/kuklophoriake-sumphorese-apo-te-diamarturia-ton-odegon-taxi-proeidopoioun-me-nees-kinetopoieseis/

Διαβάστε περισσότερα