Home riknews.com.cy (Κύπρος) Κοντά στην επισκευή της πλωτής πλατφόρμας βρίσκεται ο Αμερικανικός στρατός

Κοντά στην επισκευή της πλωτής πλατφόρμας βρίσκεται ο Αμερικανικός στρατός

Κοντά στην επισκευή της πλωτής πλατφόρμας βρίσκεται ο Αμερικανικός στρατός

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση των εργασιών επισκευής της πλωτής πλατφόρμας ανοικτά της Γάζας, βρίσκεται ο Αμερικανικός στρατός.


Ο υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, δήλωσε ότι με βάση την πληροφόρηση που υπάρχει, μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έχουν ολοκληρωθεί οι επισκευαστικές εργασίες στην πλατφόρμα.

Μιλώντας ύστερα από συνάντηση με την ανώτερη συντονίστρια ανθρωπιστικής βοήθειας και ανασυγκρότησης του ΟΗΕ για τη Γάζα, Σίγκριντ Κκάγκ, ο κύριος Κόμπος σημείωσε πως οι εργασίες επισκευής, δεν έχουν επηρεάσει την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας, καθότι υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης μεγάλων ποσοτήτων.

Είπε, ακόμη, ότι την περασμένη βδομάδα αναχώρησαν από το λιμάνι Λάρνακας οκτώ πλοία και πως στόχος παραμένει η περαιτέρω αύξηση της ανθρωπιστικής βοήθειας και η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη διανομή της.

Ο υπουργός Εξωτερικών σημείωσε ότι κατά τις επαφές του με την αξιωματούχο των Ηνωμένων Εθνών, συζητήθηκαν – μεταξύ άλλων – επιχειρησιακά θέματα, καθώς και το ενδεχόμενο διεύρυνσης του καταλόγου των προϊόντων που μεταφέρονται στη Γάζα.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΙΩ/ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Ιουνίου 2024 – 14:36

https://news.rik.cy/article/2024/6/7/konta-sten-episkeue-tes-plotes-platphormas-brisketai-o-amerikanikos-stratos/

Διαβάστε περισσότερα