Home riknews.com.cy (Κύπρος) Χριστοδουλίδης: Συγκεκριμένα χαρτοφυλάκια συζητούνται με την Πρόεδρο της Κομισιόν

Χριστοδουλίδης: Συγκεκριμένα χαρτοφυλάκια συζητούνται με την Πρόεδρο της Κομισιόν

Χριστοδουλίδης: Συγκεκριμένα χαρτοφυλάκια συζητούνται με την Πρόεδρο της Κομισιόν

Συγκεκριμένα χαρτοφυλάκια συζητούνται με την Πρόεδρο της Κομισιόν, αναφορικά με το θέμα διορισμού Κύπριου Επιτρόπου δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης , σημειώνοντας ότι έχει ανταλλάξει μηνύματα για τον σκοπό αυτό με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.


915483242345234.jpg

Προσερχόμενος στο Κυπριακό Μουσείο, όπου έγινε η τελετή παράδοσης των επαναπατρισθέντων αρχαιολογικών και εκκλησιαστικών αντικειμένων από το Μόναχο,τα οποία είχαν κλαπεί από τον αρχαιοκάπηλο Αϊντίν Ντικμέν ,ο Πρόεδρος ρωτήθηκε και για το θέμα του τερματικού στο Βασιλικό.

Το έργο, δεν έπρεπε, ποτέ, να δοθεί στην συγκεκριμένη κινεζική την εταιρεία,δήλωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι το έργο θα υλοποιηθεί.

Κληθείς να αναφερθεί ειδικότερα στην πλωτή μονάδα «Προμηθέας», ο Πρόεδρος δήλωσε υπάρχει συγκεκριμένος σχεδιασμός αλλά και σχέδιο βήτα, σε περίπτωση που οι προσπάθειες δεν έχουν αποτέλεσμα

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ. ΚΥΠΕ

ΜΧ

https://news.rik.cy/article/2024/7/22/khristodoulides-sugkekrimena-khartophulakia-suzetountai-me-ten-proedro-tes-komision/

Διαβάστε περισσότερα