Home riknews.com.cy (Κύπρος) Καταχωρήθηκε εντός δικαστηρίου η υπόθεση απάτης “Μέταμαξ”, εναντίον των δύο εκ των...

Καταχωρήθηκε εντός δικαστηρίου η υπόθεση απάτης “Μέταμαξ”, εναντίον των δύο εκ των τριών υπόπτων που τελούν υπό κράτηση

Καταχωρήθηκε εντός δικαστηρίου η υπόθεση απάτης “Μέταμαξ”, εναντίον των δύο εκ των τριών υπόπτων που τελούν υπό κράτηση

Καταχωρήθηκε σήμερα εντός δικαστηρίου η υπόθεση απάτης Μέταμαξ, εναντίον των δύο εκ των τριών που τελούν υπό κράτηση, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της αστυνομίας, Χρήστο Ανδρέου. Μιλώντας στην εκπομπή Από Μέρα σε Μέρα ανέφερε πως στο κατηγορητήριο για την συγκεκριμένη υπόθεση βρίσκονται δύο πρόσωπα: ο 54χρονος φερόμενος ως “ηγέτης” και ο 63χρονος συνταξιούχος αστυνομικός.


Ο κύριος Ανδρέου είπε πως για τον τρίτο που τελεί υπό κράτηση, τον 48χρονο από την Πάφο, το διάταγμα κράτησης του οποίου επίσης εκπνέει σήμερα, δεν έχει ακόμα αποφασιστεί η καταχώρηση, καθώς οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται.

Ερωτηθείς για τις καταγγελίες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής, ανέφερε πως αυτές έχουν ξεπεράσει τις 100, προσθέτοντας πως ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό, πέραν των διακοσίων χιλιάδων ευρώ, φαίνεται να έχει αποσπασθεί από τα θύματα της υπόθεσης.

ΝΠ

https://news.rik.cy/article/2024/7/23/katakhoretheke-entos-dikasteriou-e-upothese-apates-metamax-enantion-ton-duo-ek-ton-trion-upopton-pou-teloun-upo-kratese/

Διαβάστε περισσότερα