Home riknews.com.cy (Κύπρος) Κασσελάκης στο ΚΥΠΕ: Υποστηρίζω την επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο...

Κασσελάκης στο ΚΥΠΕ: Υποστηρίζω την επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο που διεκόπησαν στο Κραν Μοντανά

Κασσελάκης στο ΚΥΠΕ: Υποστηρίζω την επανέναρξη  των συνομιλιών από το σημείο που διεκόπησαν στο Κραν Μοντανά


Κασσελάκης στο ΚΥΠΕ: Υποστηρίζω την επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο που διεκόπησαν στο Κραν Μοντανά

03 Οκτωβρίου 2023 – 17:15

Τελευταία Ενημέρωση: 03 Οκτωβρίου 2023 – 17:18

Τριήμερη επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί από σήμερα ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. Αύριο θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

Σε συνέντευξη στο ΚΥΠΕ ο κύριος Κασσελάκης τόνισε ότι υποστηρίζει την επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο που διεκόπησαν στο Κραν Μοντανά και τη συνέχιση των προσπαθειών για μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης.

Υπογράμμισε, επίσης, τη σημασία διορισμού απεσταλμένου των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό και τη διασύνδεση του Κυπριακού με την αναθεώρηση της τελωνειακής ένωσης Τουρκίας – Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε ότι “η προώθηση του ελληνοτουρκικού διαλόγου αποτελεί θετική εξέλιξη για την εξομάλυνση των σχέσεών Ελλάδας – Τουρκίας”, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι “αρνητικές εξελίξεις, σε σχέση με το Κυπριακό, θα υπονομεύσουν σαφώς τον ελληνοτουρκικό διάλογο”.

ΝΠ

Τελευταία Ενημέρωση: 03 Οκτωβρίου 2023 – 17:18

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

https://rik-news.eu.aldryn.io/article/2023/10/3/kasselakes-sto-kupe-uposterizo-ten-epanenarxe-ton-sunomilion-apo-to-semeio-pou-diekopesan-sto-kran-montana/

Διαβάστε περισσότερα