Home riknews.com.cy (Κύπρος) Ισραήλ: Η απάντηση στο Ιράν θα έρθει σε κατάλληλο χρόνο και χώρο

Ισραήλ: Η απάντηση στο Ιράν θα έρθει σε κατάλληλο χρόνο και χώρο

Ισραήλ: Η απάντηση στο Ιράν θα έρθει σε κατάλληλο χρόνο και χώρο

Photo by Jalaa MAREY / AFP


Εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού δήλωσε, απόψε, ότι η απάντηση στην πυραυλική επίθεση του Ιράν θα έρθει στο χρόνο, τον χώρο και τον τρόπο που θα είναι ο καλύτερος, με βάση τις οδηγίες που θα δοθούν από την πολιτική ηγεσία της χώρας.

Ο εκπρόσωπος του Στρατού του Ισραήλ πρόσθεσε ότι, κατά την ιρανική επίθεση, πλήγηκαν δύο αεροπορικές βάσεις, χωρίς όμως να επηρεαστεί η λειτουργία τους και χωρίς να υποστεί ζημιά οποιοδήποτε αεροσκάφος.

Ανέφερε, ακόμη, ότι οι ισραηλινές δυνάμεις βρίσκονται σε πολύ ψηλό βαθμό ετοιμότητας, για το ενδεχόμενο τρομοκρατικών επιθέσεων, την ερχόμενη Δευτέρα, πρώτη επέτειο της επίθεσης της Χαμάς κατά του Ισραήλ.

Στο Τελ Αβίβ βρίσκεται ο Διοικητής της Κεντρικής Διοίκησης των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων, Μάικλ Κουρίλλα και ισραηλινά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι επίκεντρο των επαφών του είναι τα προετοιμαζόμενα ισραηλινά αντίποινα στην ιρανική επίθεση.

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού ανακοίνωσε ότι, από σήμερα χαλαρώνουν μερικοί περιορισμοί στα μέτρα ασφαλείας, για κατοίκους περιοχών του βόρειου Ισραήλ.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ/ΡΤΡ/Χ

ΠΑΧ/ΑΚΩ

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Οκτωβρίου 2024 – 21:17

https://news.rik.cy/article/2024/10/5/israel-e-apantese-sto-iran-tha-erthei-se-katallelo-khrono-kai-khoro/

Διαβάστε περισσότερα