Home riknews.com.cy (Κύπρος) Για κωλυσιεργία και προεκλογικές ενέργειες κατηγορούν την κυβέρνηση οι υπάλληλοι της “Κίτιον”

Για κωλυσιεργία και προεκλογικές ενέργειες κατηγορούν την κυβέρνηση οι υπάλληλοι της “Κίτιον”

Για κωλυσιεργία και προεκλογικές ενέργειες κατηγορούν την κυβέρνηση οι υπάλληλοι της “Κίτιον”

Η τύχη των 13 εργοδοτούμενων της εταιρείας “Κίτιον”, για το Λιμάνι και τη Μαρίνα Λάρνακας, οδηγείται και πάλι με αργούς ρυθμούς στην αφάνεια, καταγγέλλουν οι υπάλληλοι.


Αναφέρουν ότι σε συνάντηση που είχαν με τους υπουργούς Εργασίας και Μεταφορών, πριν από δύο εβδομάδες, υπήρξαν ρητές δεσμεύσεις, ότι το αργότερο μέχρι αύριο θα ξεκαθάριζε οριστικά η τύχη όσων επηρεάστηκαν από τον τερματισμό της σύμβασης με την ανάδοχο εταιρεία και θα αποστέλλονταν γραπτές συμβάσεις εργοδότησης.

Ωστόσο, προσθέτουν, μέχρι σήμερα δεν έχουν οποιαδήποτε πληροφόρηση αναφορικά με το θέμα.

Υποστηρίζουν, μάλιστα, πως η συνάντηση σκοπό είχε περισσότερο τη δημιουργία εντυπώσεων, ενόψει των εκλογών, παρά την προστασία των δικαιωμάτων τους.

Οι υπάλληλοι της “Κίτιον” αναφέρουν, επίσης, πως έχουν δώσει οδηγίες στους δικηγόρους τους να μελετήσουν όλα τα δεδομένα, προκειμένου να διασφαλίσουν τα δικαιώματά τους.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΑΚΩ

Τελευταία Ενημέρωση: 17 Ιουνίου 2024 – 20:59

https://news.rik.cy/article/2024/6/17/gia-kolusiergia-kai-proeklogikes-energeies-kategoroun-ten-kubernese-oi-upalleloi-tes-kition/

Διαβάστε περισσότερα