Home riknews.com.cy (Κύπρος) Επικρίσεις εναντίον του Γενικού Ελεγκτή-για αρνητική διαμόρφωση της κοινής γνώμης- διατυπώνει ο...

Επικρίσεις εναντίον του Γενικού Ελεγκτή-για αρνητική διαμόρφωση της κοινής γνώμης- διατυπώνει ο Γενικός Εισαγγελέας

Επικρίσεις εναντίον του Γενικού Ελεγκτή-για αρνητική διαμόρφωση της κοινής γνώμης- διατυπώνει ο Γενικός Εισαγγελέας

Επικρίσεις εναντίον του Γενικού Ελεγκτή, οτι διαμορφώνει αρνητικά την κοινή γνώμη, διατυπώνει ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας.


Αφορμή όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, είναι δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας «Ο Φιλελεύθερος» υπό τον τίτλο «Βόμβα Οδυσσέα για το νέο κτήριο της Νομικής Υπηρεσίας».

Η ανακοίνωση αναφέρει οτι ο σχεδιασμός και οι προδιαγραφές ανέγερσης του νέου κτηρίου έχουν γίνει από το κατά το νόμο αρμόδιο Τμήμα Δημοσίων Έργων, που σχεδιάζει και επιβλέπει την υλοποίηση αυτού του είδους των αναπτυξιακών Έργων.

Ο Γενικός Εισαγγελέας σημειώνει ότι, εξ όσων έχει ενημερωθεί, το Τμήμα Δημοσίων Έργων θα απαντήσει σε όλα τα σημεία που θίγει ο Γενικός Ελεγκτής.

Σύμφωνα με τον Γενικό Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη ενώ το επιτρεπόμενο ύψος του κτιρίου φτάνει τα 24 μέτρα, τελικά θα φτάσει στα 50 μέτρα, με έγκριση του προηγούμενου Υπουργικού Συμβουλίου.

Επισημαίνει επίσης οτι το κόστος του κτιρίου εκτοξεύεται σε αχρείαστα ύψη και οτι δεν διασφαλίζεται το δημόσιο συμφέρον.

ΝΠ

https://rik-news.eu.aldryn.io/article/2023/9/20/epikriseis-enantion-tou-genikou-elegkte-gia-arnetike-diamorphose-tes-koines-gnomes-diatuponei-o-genikos-eisaggeleas/

Διαβάστε περισσότερα