Home riknews.com.cy (Κύπρος) Επιχείρηση “Σιδερένια Ξίφη” από το Ισραήλ -Στόχος να εξουδετερωθούν όλοι οι τρομοκράτες

Επιχείρηση “Σιδερένια Ξίφη” από το Ισραήλ -Στόχος να εξουδετερωθούν όλοι οι τρομοκράτες

Επιχείρηση “Σιδερένια Ξίφη” από το Ισραήλ -Στόχος να εξουδετερωθούν όλοι οι τρομοκράτες

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι έχει ήδη αρχίσει η επιχείρηση “Σιδερένια Ξίφη”, με στόχο να σκοτωθούν, όπως αναφέρεται, όλοι οι τρομοκράτες και να απαλλαγούν οι κοινότητες από όλα τα τρομοκρατικά στοιχεία.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η επιχείρηση άρχισε με αεροπορικές επιδρομές στην Γάζα και θα συνεχιστεί με “βαριά χερσαία μέσα”. Ήδη οι ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν, όπως σημειώνεται, εκατοντάδες Παλαιστίνιους τρομοκράτες στο νότιο Ισραήλ και τη Λωρίδα της Γάζας τις τελευταίες ώρες.

Ειδησεογραφικά πρακτορεία μεταδίδουν ότι η ισραηλινή πολεμική αεροπορία έπληξε τρία κτήρια του λεγόμενου “Πύργου της Παλαιστίνης” στην Πόλη της Γάζας. Οι πύργοι, άνω των 10 ορόφων, κατέρρευσαν ο ένας μετά τον άλλο.

Ο ισραηλινός στρατός τόνισε ότι προειδοποίησε τους κατοίκους, πριν από τα πλήγματα, να απομακρυνθούν από την περιοχή.

Την ίδια ώρα, η Χαμάς ανακοίνωσε ότι έχει εκτοξεύσει εκατοντάδες ρουκέτες εναντίον του Τελ Αβίβ. Εικόνες, που μεταδίδονται στα κοινωνικά δίκτυα, δείχνουν τις ρουκέτες να εκτοξεύονται από τη Λωρίδα της Γάζας.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ /ΑΠΕ

ΠΑΧ/ΑΚΩ

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Οκτωβρίου 2023 – 20:33

https://rik-news.eu.aldryn.io/article/2023/10/7/epikheirese-siderenia-ksiphe-apo-to-israel-stokhos-na-exoudeterothoun-oloi-oi-tromokrates/

Διαβάστε περισσότερα