Home riknews.com.cy (Κύπρος) Έντονη δυσαρέσκεια ΠΑΣΥΔΥ για την “επιχειρούμενη στοχοποίηση” των κρατικών υπαλλήλων για τις...

Έντονη δυσαρέσκεια ΠΑΣΥΔΥ για την “επιχειρούμενη στοχοποίηση” των κρατικών υπαλλήλων για τις αυξήσεις στο δημόσιο

Έντονη δυσαρέσκεια ΠΑΣΥΔΥ για την “επιχειρούμενη στοχοποίηση” των κρατικών υπαλλήλων για τις αυξήσεις στο δημόσιο

Έντονη δυσαρέσκεια εκφράζει η ΠΑΣΥΔΥ για την «άδικη επίθεση» και την «επιχειρούμενη στοχοποίηση», όπως αναφέρει, των κρατικών υπαλλήλων, με αφορμή τη συζήτηση για παραχώρηση μισθολογικών γενικών αυξήσεων στον ευρύτερο κρατικό τομέα.


Η ΠΑΣΥΔΥ αναφέρει, σε ανακοίνωση, ότι “το ύψος των παραχωρούμενων γενικών αυξήσεων λαμβάνει υπόψη τα δημοσιονομικά και οικονομικά δεδομένα και την πορεία της οικονομίας για την περίοδο 2022 – 2024, με ρητή δέσμευση στη Συμφωνία ότι οι Οργανώσεις δεν θα διεκδικήσουν γενικές αυξήσεις το 2025”.

Αναφερόμενη σε παραπλανητικούς ισχυρισμούς, συμπεράσματα και συγκρίσεις, η ΠΑΣΥΔΥ προσθέτει ότι η παραχώρηση γενικών αυξήσεων, ύστερα από δεκαπέντε χρόνια αποτελεί, όπως όλοι έπρεπε να αναγνωρίζουν, “την ελάχιστη ανταπόδοση προς τους κρατικούς υπαλλήλους, οι οποίοι επέδειξαν υπευθυνότητα και δεν αντέδρασαν δυναμικά στα μονομερή και ετεροβαρή μέτρα, για την αντιμετώπιση της χρηματοπιστωτικής κρίσης”.

ΝΠ

https://news.rik.cy/article/2024/10/9/entone-dusareskeia-pasudu-gia-ten-epikheiroumene-stokhopoiese-ton-kratikon-upallelon-gia-tis-auxeseis-sto-demosio/

Διαβάστε περισσότερα