Home riknews.com.cy (Κύπρος) Εκπρόσωπος: Το Εθνικό Συμβούλιο θα συγκληθεί πριν από την Γενική Συνέλευση του...

Εκπρόσωπος: Το Εθνικό Συμβούλιο θα συγκληθεί πριν από την Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Εκπρόσωπος: Το Εθνικό Συμβούλιο θα συγκληθεί πριν από την Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Το Εθνικό Συμβούλιο θα συγκληθεί πριν από την Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σχολιάζοντας την επιστολή του ΔΗΣΥ προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με την οποία ζητεί την σύγκλιση του Σώματος για συζήτηση των εξελίξεων στο Κυπριακό.


Μιλώντας στο Τρίτο, ο κύριος Λετυμπιώτης είπε ότι σήμερα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στις Βρυξέλλες, όπου θα έχει σημαντικές επαφές στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής.

Τόνισε ότι με την επιστροφή του στην Κύπρο και σίγουρα πριν από τη Γενική Συνέλευση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συγκαλέσει το Εθνικό Συμβούλιο, ώστε να ενημερώσει για τα αποτελέσματα των πρωτοβουλιών του και για τα επόμενα βήματα στο κυπριακό.

Σημείωσε επίσης ότι είναι η πρωτοβουλία της ελληνοκυπριακής πλευράς που έχει ανακινήσει το ενδιαφέρον στο κυπριακό.

Ενδεχόμενος διορισμός ειδικού απεσταλμένου του Γενικού Γραμματέα για το κυπριακό, θα έχει προστιθέμενη αξία στην όλη προσπάθεια, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

ΝΠ

https://rik-news.eu.aldryn.io/article/2023/7/17/ekprosopos-to-ethniko-sumboulio-tha-sugklethei-prin-apo-ten-genike-suneleuse-tou-oee-5954203/

Διαβάστε περισσότερα