Home riknews.com.cy (Κύπρος) Η Κυπριακή Δημοκρατία δεν δέχεται από κανέναν μαθήματα διαχείρισης του μεταναστευτικού

Η Κυπριακή Δημοκρατία δεν δέχεται από κανέναν μαθήματα διαχείρισης του μεταναστευτικού

Η Κυπριακή Δημοκρατία δεν δέχεται από κανέναν μαθήματα διαχείρισης του μεταναστευτικού

Σαφές μήνυμα ότι η Κυπριακή Δημοκρατία δεν δέχεται από κανέναν μαθήματα διαχείρισης του μεταναστευτικού προβλήματος, έστειλε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης.


Ερωτηθείς κατά πόσον πιστεύει ότι ασκείται πίεση προς τη Λευκωσία όσον αφορά το θέμα των μεταναστών που βρίσκονται στη νεκρή ζώνη, υπογράμμισε πως η Δημοκρατία έχει αποδείξει πολλές φορές την ευαισθησία της στο θέμα, καθώς και πως το διαχειρίζεται.

“Τέτοιου είδους δημόσιες δηλώσεις, με τις οποίες κάποιοι θεωρούν ότι θα ασκήσουν πίεση στην Κυπριακή Δημοκρατία, δεν πρόκειται να πετύχουν το οτιδήποτε”, τόνισε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

Διεμήνυσε, παράλληλα, πως αυτού του είδους τα προβλήματα αντιμετωπίζονται με τη συνεργασία και όχι μέσα από δημόσιες παρεμβάσεις.

Την ίδια στιγμή, ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση δεν πρόκειται, σε καμία απολύτως περίπτωση, να επιτρέψει τη δημιουργία μιας νέας οδού, για την κάθοδο παράτυπων μεταναστών.

Ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης προέβη στις δηλώσεις, προσερχόμενος σε εκδήλωση της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΑΚΩ

Τελευταία Ενημέρωση: 14 Ιουνίου 2024 – 21:20

https://news.rik.cy/article/2024/6/14/e-kupriake-demokratia-den-dekhetai-apo-kanenan-mathemata-diakheirises-tou-metanasteutikou/

Διαβάστε περισσότερα