Home riknews.com.cy (Κύπρος) Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων διαβεβαιώνει ο...

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων διαβεβαιώνει ο πρόεδρος

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων διαβεβαιώνει ο πρόεδρος

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό όλων των εργαζομένων και σε κάθε δίκαιο αίτημά τους διαβεβαιώνει με γραπττή του δήλωση  ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.


Με την ευκαιρία της σημερινής επετείου της Εργατικής Πρωτομαγιάς, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης απευθύνει μήνυμα εκτίμησης και σεβασμού προς όλους τους εργαζόμενους, και αναφέρει πως η σημερινή ημέρα είναι ημέρα μνήμης και τιμής προς όσους διαχρονικά αγωνίστηκαν και όσους εξακολουθούν να αγωνίζονται ώστε οι εργαζόμενοι να απολαμβάνουν πλήρως και αδιαπραγμάτευτα όλα τα δικαιώματά τους.

Είπε, επίσης, πως μέσα από μια σειρά από αποφάσεις και δράσεις, με σημαντικότερη την θέσπιση του Εθνικού Κατώτατου Μισθού, την επίτευξη συμφωνίας για την ΑΤΑ, την αύξηση της άδειας μητρότητας για τις εργαζόμενες μητέρες και άλλα μέτρα στήριξης των εργαζομένων, η Κυβέρνηση υλοποιεί τις προγραμματικές της θέσεις, οι οποίες, γράφει, έχουν στο επίκεντρο τον Άνθρωπο και την βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών.

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, αναφέρει πως η Κυβέρνηση βρίσκεται σε συνεχή διάλογο με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις και όλους τους κοινωνικούς εταίρους, με στόχο την αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών και την βελτίωση της καθημερινότητάς τους και εξαίρει το υψηλό όπως αναφέρει αίσθημα ευθύνης των κοινωνικών εταίρων.

ΙΝ

Τελευταία Ενημέρωση: 01 Μαΐου 2024 – 11:18

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

https://news.rik.cy/article/2024/5/1/e-kubernese-tha-sunekhisei-na-brisketai-sto-pleuro-ton-ergazomenon-diabebaionei-o-proedros-6421108/

Διαβάστε περισσότερα