Home riknews.com.cy (Κύπρος) Διυπουργική σύσκεψη για τις επιθέσεις εναντίον διανομέων

Διυπουργική σύσκεψη για τις επιθέσεις εναντίον διανομέων

Διυπουργική σύσκεψη για τις επιθέσεις εναντίον διανομέων

Σύσκεψη αναφορικά με τις συνεχείς επιθέσεις εναντίον διανομέων φαγητού στη Λεμεσό, θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα στο Αρχηγείο Αστυνομίας, με τη συμμετοχή των υπουργών Δικαιοσύνης και Εργασίας και του Αρχηγού της Δύναμης.


 Μιλώντας στην εκπομπή του ΡΙΚ, «Από Μέρα σε Μέρα», ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Παναγιώτου, σημείωσε πως θα μελετηθούν και θα προωθηθούν μέτρα, τα οποία θα έχουν στόχο την αποτροπή ανάλογων φαινομένων στο μέλλον.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τον αναπληρωτή εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, Μαρίνο Βασιλείου, σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους ιδιοκτήτες διαδικτυακών πλατφορμών διανομής φαγητού και έγινε μια πρώτη συζήτηση όσον αφορά τα μέτρα τα οποία θα πρέπει να ληφθούν.

Στο μεταξύ, το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού έθεσε υπό εξαήμερη κράτηση, δύο εκ των τριών ατόμων, εικοσι-εννέα και τριάντα-τριών ετών, που συνελήφθησαν για το νέο περιστατικό βίας εναντίον αλλοδαπού διανομέα φαγητού στη Λεμεσό. Το τρίτο άτομο, είκοσι-ενός ετών, αφέθηκε ελεύθερο.

Το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις εννέα, χθες βράδυ, στην περιοχή Αγίου Αθανασίου, και θύμα είναι 28χρονος φοιτητής και διανομέας φαγητού από την Ινδία.

ΑΚ

Τελευταία Ενημέρωση: 25 Οκτωβρίου 2024 – 15:39

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

https://news.rik.cy/article/2024/10/25/diupourgike-suskepse-gia-tis-epitheseis-enantion-dianomeon/

Διαβάστε περισσότερα