Home riknews.com.cy (Κύπρος) Διπλό Φονικό: Σαρωτικές έρευνες στον Αρακαπά

Διπλό Φονικό: Σαρωτικές έρευνες στον Αρακαπά

Διπλό Φονικό: Σαρωτικές έρευνες στον Αρακαπά

Σαρωτικές έρευνες στον Αρακαπά, διενήργησε χθες η αστυνομία, στο πλαίσιο των εξετάσεων για πλήρη εξιχνίαση της στυγερής διπλής δολοφονίας, τα μεσάνυχτα της περασμένης Τρίτης.


  Οι ανακριτές αναζητούν τεκμήρια, στη βάση και των ισχυρισμών των δύο υπόπτων, 19 και 23 ετών, καθώς και το ακριβές σημείο στο οποίο διαπράχθηκαν οι φόνοι. Επί του παρόντος δεν έχει τεκμηριωθεί, κατά πόσον το σημείο στο οποίο βρέθηκαν απανθρακωμένες οι σοροί των δύο ανδρών, είναι και το σημείο όπου δέχθηκαν τους θανάσιμους πυροβολισμούς.

   Παράλληλα, οι Αρχές αναμένουν το αποτέλεσμα των επιστημονικών εξετάσεων στα δύο κυνηγετικά όπλα, στα κινητά τηλέφωνα και στα άλλα τεκμήρια που έχουν στην κατοχή τους. Ειδικά όσον αφορά τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στο έγκλημα, οι ερευνητές της υπόθεσης ευελπιστούν να λάβουν απαντήσεις, σχετικά με το άτομο ή τα άτομα που εκτέλεσαν τους δύο άνδρες.

  Την ίδια στιγμή, έχει ενισχυθεί η εκδοχή, ότι το δεύτερο θύμα στη θέση του συνοδηγού, είναι ο Σλοβάκος ιδιοκτήτης του οχήματος. Προκειμένου, μάλιστα, να ξεκαθαρίσει το ζήτημα, θα ζητηθούν – μέσω Ιντερπόλ – δείγματα γενετικού υλικού από την οικογένεια του Σλοβάκου, ώστε να  ταυτοποιηθεί και επιστημονικά η σορός του.  

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ, Σωτηρούλα Χριστοφίδου

ΠΑΣ/ΚΒ

Τελευταία Ενημέρωση: 03 Αυγούστου 2024 – 20:23

https://news.rik.cy/article/2024/8/3/diplo-phoniko-sarotikes-ereunes-ston-arakapa/

Διαβάστε περισσότερα