Home riknews.com.cy (Κύπρος) ΒΙΝΤΕΟ: Παγκόσμιο Συνέδριο Ρομποτικής στο Πεκίνο

ΒΙΝΤΕΟ: Παγκόσμιο Συνέδριο Ρομποτικής στο Πεκίνο

ΒΙΝΤΕΟ: Παγκόσμιο Συνέδριο Ρομποτικής στο Πεκίνο

Ποικιλία ρομποτικών προϊόντων εκθέτονται στην World Robot Expo 2023 στο Πεκίνο. Πρόκειται για ρομπότ προηγμένης τεχνολογίας σε τομείς όπως η υγειονομική περίθαλψη, η ψυχαγωγία και η βιομηχανία, και τις δυνατότητα της Κίνας στη βιομηχανία της ρομποτικής.


Στο World Robot Conference 2023 παρουσιάζονται σχεδόν 600 εκθέματα από 160 εκθέτες εκ των οποίων 60 νέα προϊόντα κάνουν παγκόσμια πρεμιέρα.

Στον εκθεσιακό χώρο “Robot + Medical”, τα ρομπότ που εμφανίζονται αντικατοπτρίζουν τις εξελίξεις στην εγχώρια ρομποτική τεχνολογία. Ένα από τα όργανα που παρουσιάζονται μπορεί να βοηθήσει τους χειρουργούς σε εξαιρετικά λεπτές επεμβάσεις.

Εκτίθενται επίσης η πρώτη ενσωματωμένη βιονική τεχνητή καρδιά στον κόσμο, κατασκευασμένη από σιλικόνη που είναι πολύ συμβατή με το ανθρώπινο σώμα. Η τεχνητή καρδιά απεικονίζει με επιτυχία τις τεράστιες δυνατότητες της ρομποτικής στη δημιουργία τεχνητών καρδιών προσομοιώνοντας τη διαδικασία της ροής του αίματος από μια γνήσια καρδιά.

Εκτός από αυτά τα ρομπότ που δημιουργήθηκαν για συγκεκριμένους σκοπούς , υπάρχει επίσης μια σειρά από τεχνολογίες και εξοπλισμός στην έκθεση, με ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

https://rik-news.eu.aldryn.io/article/2023/8/18/binteo-pagkosmio-sunedrio-rompotikes-sto-pekino/

Διαβάστε περισσότερα