Home riknews.com.cy (Κύπρος) Νέοι σφοδροί βομβαρδισμοί Ισραήλ εναντίον θέσεων της Χεζμπολάχ

[BINTEO] Νέοι σφοδροί βομβαρδισμοί Ισραήλ εναντίον θέσεων της Χεζμπολάχ

[BINTEO] Νέοι σφοδροί βομβαρδισμοί Ισραήλ εναντίον θέσεων της Χεζμπολάχ


28 Σεπτεμβρίου 2024 – 09:28

Τελευταία Ενημέρωση: 28 Σεπτεμβρίου 2024 – 09:30

Νέο σφοδρό κύμα αεροπορικών βομβαρδισμών εναντίον θέσεων της Χεζμπολάχ στα νότια προάστια της Βηρυτού εξαπέλυσε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, το Ισραήλ.

Ακολούθησαν, νωρίς το πρωί, αεροπορικές επιδρομές στην κοιλάδα Μπεκάα και σε κοινότητες νοτιανατολικά της λιβανικής πρωτεύουσας.

Λίγο πριν από τη διενέργεια των νέων επιθέσεων, οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις κάλεσαν τον πληθυσμό να εγκαταλείψει περιοχές, στις οποίες, σύμφωνα με το Στρατό του Ισραήλ, βρίσκονται εγκαταστάσεις και οπλικά συστήματα της Χεζμπολάχ.

Ισραήλ 2345235 hoto by ANWAR AMRO  AFP.jpg

Εκπρόσωπος του Ισραηλινού Στρατού ανέφερε ότι οι δυνάμεις της χώρας του θα συνεχίσουν να οργανώνουν επιχειρήσεις για να εξουδετερώσουν τις επιθετικές δυνατότητες της Οργάνωσης.

Από το πρωί, όπως ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός ανακόπτονται βλήματα που εκτοξεύονται εναντίον περιοχών του βορειοανατολικού Ισραήλ.

ΛΙΒΑΝΟΣ 2891 Photo by Ibrahim AMRO  AFP.jpg

Πριν από λίγο ανακοινώθηκε, επίσης, ότι πύραυλος που εκτοξεύθηκε από τον Λίβανο έπεσε σε ανοικτή περιοχή στο κεντρικό Ισραήλ, χωρίς να προηγηθεί προειδοποίηση μέσω σειρήνων. Το περιστατικό, όπως αναφέρθηκε από το Στρατό του Ισραήλ, διερευνάται.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ, Reuters

ΠΑΧ, ΧΡΥ, MX

Τελευταία Ενημέρωση: 28 Σεπτεμβρίου 2024 – 09:30

https://news.rik.cy/article/2024/9/28/binteo-neoi-sphodroi-bombardismoi-israel-enantion-theseon-tes-khezmpolakh/

Διαβάστε περισσότερα