Home riknews.com.cy (Κύπρος) Μαύρη μέρα για την Κύπρο χαρακτήρισε τη σημερινή ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης

[ΒΙΝΤΕΟ] Μαύρη μέρα για την Κύπρο χαρακτήρισε τη σημερινή ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης

[ΒΙΝΤΕΟ] Μαύρη μέρα για την Κύπρο χαρακτήρισε τη σημερινή ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης

Μαύρη μέρα για την Κύπρο χαρακτήρισε τη σημερινή ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης σε δήλωση του αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης του ανωτάτου δικαστηρίου, για παύση του.


Όπως είπε μετά την αποχώρηση του Κώστα Κληρίδη από τη θέση του γενικού εισαγγελέα ξεκίνησε προσπάθεια φαγώματός του από τον τέως πρόεδρο της Δημοκρατίας και συνεχίστηκε αργότερα από τον νυν πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας.

Είναι ξεκάθαρο, πρόσθεσε ο κύριος Μιχαηλίδης, ότι ήρθε σε αντιπαράθεση με το σύστημα που πέτυχε την καρατόμησή του παρουσιάζοντας τον ως τον χειρότερο με διαφορά αξιωματούχο της πολιτείας.

Ο ίδιος ανέφερε φεύγει με απόλυτα ήσυχη τη συνείδησή του από τη θέση του γενικού ελεγκτή, που υπηρέτησε για δέκα χρόνια με βασική αποστολή την πάταξη της διαφθοράς, κάτι που αναγνωρίζεται τόσο στην Κύπρο όσο και διεθνώς.

Ο κύριος Μιχαηλίδης είπε ακόμη ανέφερε ότι θα εξετάσει με τους νομικούς του συμβούλους το ενδεχόμενο προσφυγής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, κάτι που είναι όπως είπε πολύ πιθανόν.

Η επόμενη ημέρα κατέληξε ο Οδυσσεάς Μιχαηλίδης, θα τον βρει ταγμένο στον αγώνα για πάταξη της γάγγραινας της διαφθοράς που έχει κατά την έκφρασή του βαθειά πλοκάμια στην Κύπρο.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΦΙΛ/ΜΧ

https://news.rik.cy/article/2024/9/18/binteo-maure-mera-gia-ten-kupro-kharakterise-te-semerine-o-odusseas-mikhaelides/

Διαβάστε περισσότερα