Home riknews.com.cy (Κύπρος) Βενιαμίν Νετανιάχου: “Όχι σε κάθε πρόταση για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα”

Βενιαμίν Νετανιάχου: “Όχι σε κάθε πρόταση για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα”

Βενιαμίν Νετανιάχου: “Όχι σε κάθε πρόταση για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα”

Ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός, Βενιαμίν Νετανιάχου, απέκλεισε απόψε κάθε πρόταση για κατάπαυση του πυρός στην Γάζα με τον ίδιο τρόπο, όπως είπε, που οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα συμφωνούσαν σε κατάπαυση του πυρός μετά τον βομβαρδισμό του Περλ Χάρμπορ, ή την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου.


Ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός δήλωσε ότι τώρα είναι η ώρα για πόλεμο και η ώρα να τοποθετηθεί μια γραμμή μεταξύ των δυνάμεων του πολιτισμού και των δυνάμεων της βαρβαρότητας.

Χαρακτήρισε τις εκκλήσεις για εκεχειρία ως εκκλήσεις για παράδοση του Ισραήλ στην Χαμάς και την τρομοκρατία.

Δήλωσε ότι ο στρατός προχωρεί μεθοδικά μέσα στην Λωρίδα της Γάζας και ότι οι χερσαίες επιχειρήσεις και τα αεροπορικά πλήγματα εντείνονται σταδιακά, με στόχο να “καταστρέψουν” τη Χαμάς και οι όμηροι να επιστρέψουν στις εστίες τους.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι, το τελευταίο 24ωρο, έπληξε 600 στόχους, στους οποίους περιλαμβάνονταν αποθήκες όπλων, θέσεις εκτόξευσης αντιαρματικών πυραύλων και κρησφύγετα της Χαμάς.

Η Χαμάς κάνει λόγο για “σφοδρές μάχες” στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ/ΑΠΕ/ΕΡΤ

ΠΑΧ/ΑΚΩ

Τελευταία Ενημέρωση: 30 Οκτωβρίου 2023 – 20:48

https://rik-news.eu.aldryn.io/article/2023/10/30/beniamin-netaniakhou-okhi-se-kathe-protase-gia-katapause-tou-puros-ste-gaza/

Διαβάστε περισσότερα